Järjestäjän terveiset

ACCAC Finland toivottaa Tampereelle tervetulleeksi koko kansainvälisen verkostonsa sekä upeat esiintyjät ja mielenkiintoiset puhujat yli kahdestakymmenestä maasta. Tavoitteemme on luoda kaikille soveltuva tapahtuma, joka sisältää koskettavaa ohjelmaa, energisiä konsertteja ja uusia avauksia saavutettavan teknologian alta.

Jokainen meistä on osa omaa kulttuuriaan. Kulttuuri kuuluu kaikille tekijöinä ja kokijoina. Taiteella on itseisarvo, mutta sillä on myös suuri rooli ihmisten hyvinvoinnin edistäjänä. Taide ja kulttuuri tarjoaa meille väylän toistemme parempaan ymmärtämiseen ja luonnollisen keinon kommunikaatioon ja tunteiden jakamiseen. Positiiviset kokemukset ja elämykset vaikuttavat aivoihimme endorfiinin tavoin ja yhteiset kokemukset rakentavat yhteisöä, yhdenvertaisuutta ja kaikkien osallisuutta.

Maailma muuttuu vauhdilla ja globaalilla yhteisöllämme on edessään monia haasteita. Sen sijaan, että yhteiset uhkamme ilmastonmuutos, terrorismin lisääntyminen ja uudet terveysuhat kuten koronavirus muokkaisivat maailmaamme entistä itsekeskeisemmäksi ja omaan napaan tuijottavaksi, toivoisin globaalin yhteisömme puhaltavan yhteiseen hiileen. 

Tarvitsemme yhteisen mission, joka on politiikasta ja uskonnoista vapaa. Yhdenvertaisuus koskettaa jokaista meistä ja kaikkia yhteisömme osa-alueita. Sen avulla voimme muuttaa maailmaa ja katsomustamme. Jos ymmärrämme, että kaikki mitä maailmassa tapahtuu jollekin meistä, koskettaa meitä kaikkia. Yhdenvertaisuuden kautta voimme myös oppia kunnioittamaan kulttuureja ja erilaisia toimintatapoja.

ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaalilla panostamme siihen, että jokainen osallistuja ja esiintyjä tuntee itsensä tervetulleeksi sellaisena kuin on. Meille on tärkeää, että asiakaspalvelumme on yhdenvertaista ja ystävällistä. Panostamme siihen, että myös koko tapahtuman aikainen henkilökuntamme ja vapaaehtoisemme ovat koulutettuja ja tietoisia arvoistamme ja sitoutuneet toimimaan niiden mukaan ystävällisesti ja avoimella asenteella. Jokaisen osallistujan tulee tuntea olonsa turvalliseksi syrjinnästä vapaalla ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaalilla.

Rakennamme ilmapiiriä, jossa kulttuurien moninaiset värit loistavat. Hyvien kokemusten ja elämysten kautta rakennamme uusia siltoja tulevaisuuteen ja tervehdytämme globaalia ilmapiiriä taiteen ja kulttuurin keinoin.

Lämpimin terveisin

Kirsi Mustalahti
ACCAC:n perustaja