ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaali siirretty

ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaali siirretään vuodelle 2021 koronavirusepidemiasta johtuen.

ACCAC Finland on yhdessä pääyhteistyökumppani Tampereen kaupungin kanssa tehnyt vastuullisen päätöksen siirtää syyskuulle 2020 valmisteltu ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaali vuodella eteenpäin. Tarkka ajankohta tulevalle tapahtumalle vuonna 2021 ilmoitetaan mahdollisimman pian, kun uudet tilavaraukset ja muu pohjatyö on tehty.

Päätöksen takana on COVID19-taudin ja koronaviruksen aiheuttama epävarmuus lähitulevaisuudesta ja globaalin yhteisömme selviytymisestä. Tässä tilanteessa, kun ihmisten liikkumista rajoitetaan terveyssyistä emme pysty valmistautumaan toivottamaan tervetulleeksi osallistujia yli kahdestakymmenestä maasta ja kaikista maanosista. Ihmisten terveys ja turvallisuus on tärkein arvo myös meille.

Tapahtuman valmistelut olivat jo pitkällä ja olemme olleet valmiita julkaisemaan viikon ohjelman jo maaliskuussa. Nyt panostamme siihen, että uskomaton ohjelma toteutuu vuotta myöhemmin, kun maailma on toipumassa kriisistä ja koronavirus on saatu hallintaan.

Kiitämme kaikkia ymmärryksestä ja toivomme teille terveyttä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *